четвртак, 4. мај 2017.

NovAge True Perfection 20+



Dobro veče, ja se lagano spremam za spavanje. I uvijek prije spavanja treba obaviti jednu finu njegu lica, da imate još divniji i opušteniji san.
Za dnevnu i noćnu njegu lica vam predlažem NovAge kolekciju, a ovaj set True Perfection za njegu kože 20+ godina vaša koža će samo uz 4 koraka biti: hidratizirana, blistava i svaki dan sve savršenija.
True Perfection kolecija je namjenjena za umornu kožu lica. Zato svi vi koji imate umorno kožu lica, a želite da imate svijež, glatak i ujednačen ten kože lica, nastavite čitati i nagradite svoje lice sa ovim divnim setom.

A set True Perfection se sastoji od 6 proizvoda za njegu lica:
- Pjenušavi gel za umivanje
- Tonik za obnavljanje kože
- Serum za poboljšavanje blistavosti kože
- Krema za područje oko očiju
- Dnevna krema
- Noćna krema

Glavni sastojci True Perfection seta je ekstrakt albicije i ekstrakt biljnih matičnih ćelija acai bobica. 




A 4 koraka do savršene kože su: 

~ Korak 1 → Priprema kože lica, da imate svijež i gladak ten. 

- Pjenušavi gel za umivanje lica , dubinski čisti i poboljšava blistavost . Kožu ostavlja sviježom, blistavom, mekom i bez neželjenog sjaja. Ovaj pjenušavi gel dubinski čisti makeup i nečistoće i pomaže u održavanju hidratiziranosti kože. Cijena ovog pjesnušavog gela je 19.90KM

- Tonik za obnavljanje kože lica, ovaj tonik izglađuje i poboljšava teksturu i tonus. On dodatno pomaže u otkanjanju nečistoća nakon pjenušavog gela. Uklanja zaostale tragove makeup i odumrle ćelije, ostavljajući kožu savršenom pripremljenom za kremice i serume. Nakon ovog tonika koža je čista, glatka i osvježena. Cijena ovog tonika je 19.90KM

~ Korak 2  → Područje oko očiju 

- Osvježavajuća krema za blistav izgled područja oko očiju. Ovo je blaga hidratna krema sa aplikatorom u obliku kuglice za nanošenje i masiranje. Izglađuje prve mimičke linije, poboljšava blistavost i umanjuje podočnjake i tamne krugove. Cijena ove kreme za područje oko očiju je 20.90KM

~ Korak 3 → Obnavljanje 

- Serum za lijepšu kožu, ovaj serum poboljšava efekat dnevne i noćne kreme i blistavost kože. Volim kad mi je koža mekana, a izgled tena poboljšan, uz ovaj serum to sam i postigla. Cijena ovog seruma je 42.90KM, ali zato vrijedi dati svaku marku što bi rekli. 

~ Korak 4 → Hidratacija 

- Dnevna krema za savršenu kožu, ovo je osvježavajuća, lagana krema koja obogaćuje kožu lica i štiti je od negativnih uticaja iz okoline. Ona otkriva sviježu, blistavu i zdravu kožu, a tokom vremena odgađa i bore i pojavu sitnih linija. Cijena ove kreme je 34.90KM.

- Noćna krema za obnavljanje kože, ja najviše volim noćne kreme i maske, jer volim svoje lice nagraditi sa dobrom kremom svako veče, jer na licu je čitav dan bio puder, rumenilo i ostali proizvodi. 
Ova krema tokom čitave noći zadržava vlagu i ujutru lice je sviježe i odmorno. Ovaj kolecija True Perfection je najpoznatija po ovoj noćnoj kremi, zato što ova noćna krema obavlja lagani piling kože u toku noći dok mi spavamo.
 Cijena ove kreme je 34.90KM. 


I uz samo ova 4 koraka vaše lice je savršeno i spremno za nova jutra, nove dane, mjesece i godine ... Zato vodite brigu o svom licu svako jutro, svako veče, jer tokom godina se najveće promjene vide baš na vašem licu.

A Oriflame vam predstavlja ovu savršenu NovAge kolekciju koja sadrži 4 grupe setova za različite starosne dobi. Izaberite vaš set!





1. True Perfection (plavi set) koji se preporučuje za osobe 20+ godina. Ovaj set sadrži ekstrakt albicije i ekstrakt biljnih matičnih ćelija acai bobica. Cijena ovog seta je 105.00KM.

2. Ecollagen (zeleni set) se preporučuje za osobe 30+ godina. Ovaj set sadrži tripeptidni kompleks i ekstrakt biljnih matićnih ćelija Solanaceae. Cijena ovog seta je 139.00KM.

3. Ultimate Lift (ljubičasti set) se preporučuje za osobe 40+ godina. Ovaj set sadrži AspartoLift i ekstrakt biljnih matićnih ćelija. Cijena ovog seta je 155.00KM.

4. Time restore (zlatni set) se preporučuje za osobe 50+ godina. Ovaj set temelji se na Genistein*soy tehnoligiji i ekstraktu matićnih ćelija bokvice.  Cijena ovog seta je 155.00KM.




A sad prelistajte novi Oriflame katalog za mijesec MAJ: https://ba.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?pageNumber=1

Izaberite šta želite iz Oriflame kataloga, a naručiti možete: 

- U Prijedoru možete naručiti kod mene, u inbox ovog profila: https://www.facebook.com/djurdja.kragulj.69

- U Banja Luci možete naručiti kod: https://www.facebook.com/nada.trkulja.9 i https://www.facebook.com/sanjasj




Kako vam se dopao ovaj post? 
Da li ste vi probali ove savršene setove za njegu lica?





Ukoliko želite da me kontaktirate, ako imate neko pitanje, komentar, ideju za poboljšanje bloga ili želite da sponzorišete blog, možete se slobodno javiti na email --> djukidjurdja@hotmail.co.uk