понедељак, 16. јануар 2017.

Garnier ~ Balea Micelarne vode i Byphasse tonik




U trgovina je dostupno hiljadu proizvoda za skidanje/čišćenje lica, od mljeka, gelova, pjena, kremi, ulja, sapuna i ostalog. Ali onda su se pojavile čuvene micelarne vode, umirujući tonici za lice, i sve ostalo je postalo manje bitno.

Micelarna voda dodatno ne isušuje kožu, nježno i temeljito skida šminku sa lica. Čišćenje lica od šminke sa micelarnom vodom je nama ženama dodatno olakšalo samu proceduru skidanja šminke. Velika prednost micelarnih voda je što ne nadražuju kožu lica.

A sad lagano počinjem pisati o Garnier i Balea micelarnoj vodi za lice. Ako vas zanimaju ove dvije micelarne vode, nastavite čitati.



Garnier Micelarna voda za lice, 
400 ml, cijena u Dm-u 10,75KM
Ovu micelarnu vodu kupujem već četvrti put, i nikako da dadnem priliku drugim micelarnim vodama, jer ova micelarna voda baš odgovara mom licu. Ovo je prva micelarna voda od Garniera, koja odgovara svim tipovima kože, čak i osjetljivoj koži. Ne sadrži parfeme. Kod ove micelarne vode mi se sviđa što ima blag miris, blaga je prema očima i ne izaziva crvenilo na licu. Micelarnu vodu za lice najčešće koristim za skidanje manje količine šminke sa lica i kad dodatno želim osvježiti lice ujutru ili naveče.
Lice ispiram nakon korištenja ove micelarne vode, jer onda imam osjećaj da je lice još čistije. Iako svi kažu da uopšte nije potrebno ispirati lice nakon čišćenja sa micelarno vodom.
Ovu micelarnu vodu možete često naći na sniženju u Dm-u i Cm-u, i preporučujem da je kupite i probate, cijena (na sniženju) i količina micelarne vode je sasvim prolazna. Kod mene traje po 2 mjeseca. Probajte.




Balea Micelarna voda za lice,
400ml, cijena u Dm-u je 6.85KM.
Ovo je micelarna voda za mješovitu kožu lica.
Ova micelarna voda je sa pantenolom, glicerinom i vodicom cvijeta hamamelisa.
Kod ove micelarne vode najviše me privuklo što sadrži pantenol i tako sam odlučila da je kupim i koristim malo za promjenu (već sam vam rekla toliko dugo Garnier miceralnu vodu za lice koristim, da druge nisam ni probala).

Nisam baš zadovoljna sa ovom micelarnom vodom, pogotovo jer treba dosta truda da se skine šminka sa njom. A ona na licu ostavlja neki ljepljivi osjećaj koji baš nije ni prijatan.
Ne bi je preporučila osobama koje imaju osjetljive oči, jer mala količina je dovoljna da vam oči postanu crvene i da vam zasuze (barem je meni tako bilo). Ovu micelarnu vodu ću koristi više kao tonik,i znam da je više neću kupiti.


Toliko od mene o ovim običnim micelarnim vodama za lice. A uskoro vam pišem o dvofaznim micelarnim vodama i o nekim micelarnim vodama iz apoteke.


A sad za kraj ovog posta, prestavljam vam jedan proizvod koji dugo koristim i koji mi baš odgovara.



Byphasse tonik za čišćenje lica sa ružinom vodicom, 500ml, cijena u Cm-u 5.30KM. 
Oduševljena sam sa ovim tonikom, koji koristim svaki dan. Ambalaža je ogromna, što je i potrebno za tonike koji se svakodnevno koriste. Ovaj tonik baš lijepo osvježavajuće miriše, miris se zadržava onoliko koliko toniku treba da se upije u lice, a to je 2-3 minute. Ne isušuje kožu, ne zateže, ne iritira oči i bubuljice na licu.
Kvaliteta i cijena ovog tonika za lice je za pohvaliti, svima preporučujem da probaju ovaj tonik za lice od Byphassa.. 



















Kako vam se dopao ovaj post?  Da li ste vi probali ove proizvode? 



Ukoliko želite da me kontaktirate,ako imate neko pitanje,komentar,ideju za poboljšanje bloga ili želite da sponzorišete blog,možete se slobodno javiti na email --> djukidjurdja@hotmail.co.uk 


Нема коментара:

Постави коментар