недеља, 8. јануар 2017.

Rimmel London


Evo mene opet.. Nema više pauza u pisanju recenzija o kozmetici. Mnogi me pitaju koji puder,sjenku,bronzer,rumenilo i ostalo da koriste preko dana i da je cijena prihvatljiva, a pogotovo da je dostupno u našim skromnim radnjama.. I tako sam ja odlučila da javno napišem o Rimmel kozmetici koja ima prihvatljive cijene i kozmetiku koja je dostupna svim curama, jer se lako pronalazi u Cm-u,Dm-u,Didac-u i možete je čak pronaći u nekim parfemerijama i većim tržnim centrima.

Pa zato, krenimo lagano u Rimmel avanturu. 💃


Danas vam pišem o ovim proizvodima. Ako vas detaljnije zanima šta ja mislim o svakom proizvodu sa slike, onda nastavite da čitate.



Rimmel Lasting Finish 25hour

Količina je standarnih 30ml,dolazi u staklenoj bočici sa pumpicom koja normalno radi (ne koči i ne preskače) i ima zaštitni faktor 20.
Koliko se sjećam u Dm-u je bilo izloženo 5 nijansi ovog pudera kad sam kupovala,a cijena je bila oko 13KM (na sniženju).
Puder odgovara i suhoj i normalnoj i mješovitoj koži.
Ovo je nijansa 100 Ivory, ova nijansa mi odgovara za ovo trenutno zimsko vrijeme.
Pruža srednje prekrivanje, pretežno ga nosim za dnevnu varijantu, jer daje prirodni izgled na licu.


Ovaj puder stalno nanosim sa četkicom,jer je ljepljive teksture, i kad se puder nanese na lice treba par minuta da se osuši i onda možete ako želite da stavljate dodatno puder u kamenu.
Nakon stavljanja ovog pudera nemate osjecaj težine na licu.
Za dnevnu varijantu ne nanosim čak ni korektor jer mi odgovara njegovo prekrivanje.
Za ovaj puder mogu da potvrdim da na licu bude postojan i po 8h preko dana koliko sam ga ja najviše nosila u zadnjih 2 mjeseca.


I svim curama preporučujem da probaju ovaj Rimmel lasting finish 25hr puder.. Kvaliteta i cijena pudera je pozitivno prolazna.



I još jedan Rimmel puder...


Rimmel Stay Matte, to je jedno malo pufnasto savršenstvo u plastičnoj tubici od 30ml.
Ovaj sam puder kupila po treći put. Redovno ga koristim zadnje 2 godine. Ja koristim najsvjetliju nijansu, a to je 103 True Ivory.

Ovo je pjenasto/tečni puder,koji je tako lagan na licu,koji se tako lako nanosi na lice sa prstima,četkicama,beauty blenderom i savšeno razmazuje.

Na licu imate osjećaj kao da ga niste nanjeli,a lice vam je mekano kao bebina koža (barem meni).
Inače sam veliki ljubitelj/zaluđenik za matt kozmetikom,pogotovo puderima,a ovaj puder tu riječ MATT opravdava 100%.

Ovaj puder nikako ne odgovara ako imate baš baš suhu kožu ili one suhe dijelove na koži,jer izgleda baš neuredno.
I ovaj puder može da se skuplja u boricama (pogotovo ko ima izraženije bore).

Ako pratite akcije ovaj Rimmel Stay Matte puder možete kupiti za 5.50KM, a intezivno ako ga koristite može vam potrajati do 40 dana.
I to je još jedna savšena računica. 😃





I još nešto da kažem za pudere, ali za ovaj puder u kamenu.. Vec godinu dana redovno koristim Rimmel Stay Matte Pressed Powder 01 Transparent- kameni puder. Znači stvarno ga redovno koristim,da me je sramota uslikati kako izgleda ( jer je puder dotakao dno života što bi rekli). Taj puder pa to je savršenstvo, on savršeno matira čitavo lice i sve drži na mjestu sve dok ne dođe vrijeme za skidanje šminke. Koristim ga i kad šminkam druge cure, i one isto kažu da je savršen i da je lagan na licu. I ovaj se puder može naći u radnjama koje sam navela, i to za 5.70KM kad je na sniženju.. Obaveznooo PROBAJTE OVAJ KAMENI PUDER..




Rimmel Kate Sculpting Palette,to je prva paleta koju je dizajnirala Kate Moss. Ova paleta je inače dostupna u 3 nijanse,međutim na našem tržištu su dostupne 2 nijanse. Kod mene je nijansa 003 Golden Bronze, to je najtamnija nijansa.
Na poleđini palete sve možete detaljno pročitati i vidjeti gdje se koji proizvod stavlja, ali pazite da stavite prema svom obliku lica, jer inače dobije se kontra efekat.

Ova paleta sadrži:
- Highlight (što bi se kod nas reklo hajlajter da se posvjetli i zacakli). Highligt-er se nanosi na područje ispod obrva,vrh nosa i obraza.Predivne je boje šampanjca.

-Contour, najtamnija nijansa za samo definisanje lica. Definiciju najtamnijom nijansom (koja ima boju kao čokolada) iscrtavate sa mekom četkicom, i radite konturu nosa,jagodica i čela.

-Blush, rumenilo u breskvasto/koralnoj boji stavljate za kraj na obraze i dajete samu toplinu licu.

Samo koristeći ovu paletu vi ste upotpunili vaš izgled. Ovu paletu koristim i za dnevnu i za večernju varijantu. Nanosite onoliko koliko vi želite, ali nije potrebno pretjerati.

← Na ovoj slici vidite pigmentaciju svake pojedinačno.

Ovu paletu sam uzela prije mjesec dana u Cm-u i koštala je na sniženju oko 7.40KM. Sama paleta teži 18.6g.
Ovu paletu treba da sebi kupite,jer je kvalitetna i dobijete sve sto je potrebno da nanesete na lice nakon tečnog i kamenog pudera.


Rimmel Eyebrow Pencil, ovo je olovka u nijansi 001 Dark Brown. Ova olovka se može naći u 3 nijanse,međutim kod nas jedino možete naći ovu tamno braon i još jednu kao braon/crnu. Cijena olovke je oko 3-4KM.
Veliki sam fan olovki na šiljenje, prvo je higijenski, drugo duže traje i ne lomi se. Ova olovka za obrve ima odličnu pigmentaciju,dolazi sa malim češljićem na vrhu olovke,što izuzetno pomaže kod iscrtavanja obrva. A pigmentacija je toliko dobra da se kasnije trebate potruditi da je skinete. Sve u svemu nju kad kupite mirni ste 5 do 6 mjeseci jer stvarno dugo može da potraje.


Rimmel ScandalEyes Eyeshadow Paint,u nijansi 005 Golden Bronze, 7ml.
Ovo je tečna sjenka, predivne boje. Sa ovom tečnom sjenkom je toliko brzo,a efektno šminkanje za 5 minuta. Lako se nanosi sa samom četkicom,može se fino kombinovati sa ostalim sjenkama,brzo se suši,ne skuplja se na pregibu kapka,ne zateže kapak tako da nećete imati osjećaj težine.
Koristim je vec 5 mjeseci,stavljam je bez baze za sjenku i bude postojna čitav dan.
Drugačije je teksture od ostalih tečnih/kremastih sjenki, ona je više nekako tečnija i mekša kad se nanosi.
Za ovu sjenku imam sve pohvale, i preporučujem je za cure koje vole klasičnu,a efeknu sjenku za oči koju mogu koriste i za dnevnu i za večernju varijantu.
Kupila sam je u Didac-u,tad joj je cijena bila nevjerovatnih 3.00KM (i to opet na sniženju) i malo sam se pokajala što ostale nijanse nisam kupila.



Rimmel ScandalEyes Jumbo liquid eyeliner,crni vodootporni tečni tuš u olovci, 3ml.
Ogromni tuš u olovci,sa debelim vrhom,a izuzetno jake,pune crne boje, koja se brzo suši i dugo bude na očima.
Ja se jedva nekako snalazim sa njim,jer je stvarno JUMBO.. Ali snalazim se sa njim jer je odlicne crne pigmentacije i još zato što su mi svi govorili da moram malo promjeniti tuš, jer sam ja vjernik samo jednom tušu već dugih 6 godina.

Sa ovim tušem trebate biti baš precizni i pažljivi, a možete izvlačiti i debele i tanke linije, kako god poželite.

I ovaj sam tuš kupila u Didac-u prije 4 mjeseca, a cijena je bila oko 3.80KM (isto sniženje).






Rimmel London ima stvarno još dobre kozmetike koje planiram kupiti uskoro.. Čim kupim nešto novo od Rimmel, pisaću ovdje.
A vi pogledajte i probajte Rimmel kozmetiku, jer stvarno za malo para možete se kompletno i efektno našminkati.









Na ovoj slici možete da vidite kako na ruci izgleda:

← Jumbo tečni tuš

← Olovka za obrve

← Tečna sjenka za oči







                                        Kako vam se dopao ovaj post?
                           Da li ste vi probali Rimmel London kozmetiku? 
                              



Ukoliko želite da me kontaktirate,ako imate neko pitanje,komentar,ideju za poboljšanje bloga ili želite da sponzorišete blog,možete se slobodno javiti na email --> djukidjurdja@hotmail.co.uk 

Нема коментара:

Постави коментар