понедељак, 23. јануар 2017.

~ Moj Makeup LOOK 2 ~



Hey hey makeup ladyyy

Vidim da vam se sviđa moje pisanje o proizvodima koje sam koristila kad sam se šminkala, tako da sam odlučila da vam pišem kad god se intezivnije našminkam.

I evo opet nešto novo od mene, novi makeup look 2.

Ako vam se sviđa kako sam se danas našminkala i ako želite da se ovako našminkate, nastavite da čitate. 

Koristila sam neke proizvode kao i prošli put za makeup look, tako da o nekim proizvodima neću toliko detaljno pisati, nego ću ostaviti link pa da vi pročitate.

Svaki put prije šminkanja obavljam istu rutinu, a to je:
-Čišćenje lica micelarnom vodom
-Umivanje sapunom i mlakom vodom
-Piling usana
-Mazanje lica sa hidratnom kremom
-Mazanje usna sa labelom

I nakon mackanja sa kremom, ostavljam jednu 10 minuta da se to sve fino upije i da se koža nahrani, pa onda krećem sa šminkanje.

Ovih zimski dana koristim masnije kreme, jer mi je lice postalo suho i na nekim djelovima peruta se. Možda je od hladnoće, a možda zato što mi je kraj trudnoće, pa hormoni rade svoje. Koristim kreme koje su dosta masne, npr: Dr.Pasha krema sa arganovim uljem. O ovoj kremi možete detaljno pročitati u ovom mom postu: http://perfectlittlethingforwomen.blogspot.ba/2017/01/dr-pasha.html

Krećemo sa šminkanje! 👇 

Lice 👱

Primer: Delia, bijela bočica 35 ml, sa savršenim prajmerom za lice koji matira i fiksira šminku na licu. Mogu reći da je ovaj primer dobar i da meni baš odgovara, fino surađuje sa svim puderima koje koristim, puder se veoma lako razmazuje. Ovaj primer košta 7.90KM u Cm-u. 

Tečni puder: Rimmel Lasting Finish 25H, o ovom puderu sam već pisala, i dalje imam isto mišljenje za ovaj puder. Detaljnije možete pročitati na ovom linku: http://perfectlittlethingforwomen.blogspot.ba/2017/01/rimmel-london.html

Korektor:
- Essence Stay All Day- ovaj korektor sam koristila i prošli put kad sam pisala o makeup look-u, link prošlog pisanja je: http://perfectlittlethingforwomen.blogspot.ba/2017/01/moj-makeup-look.html
-A zajedno sa ovim korektorom sam počela da koristim, tačnije da napokon potrošim korektor u stiku od Avona od Color Trend brenda, sa ovim korektorom uopšte nisam zadovoljna i ništa mi ne pomaže nit imam kakav efekat na licu, džaba bačene pare, srećom on je baaš jeftin, nekih 3,50KM.

Kameni puder: Rimmel Stay Matte, ipak sam odlučila da ovaj puder potrošim do kraja pa onda da nastavim koristiti neki drugi. Ovaj puder ima sve pohvale od mene, radi savršen posao, matira, postojan je.. I za ovaj puder isto detaljnije možete pročitati na ovom linku: http://perfectlittlethingforwomen.blogspot.ba/2017/01/rimmel-london.html

Fixing Kompaktni puder: Essence About Matt, iskreno ovaj puder koristim kad se sjetim, nisam ljubitelj ovih nazovimo bijelih pudera. I upravo sam u fazi da potrošim i ovaj što imam i više neću kupovati. Puder je bijel, postojna bijela kreč boja, koja košta 6.35KM u Dm-u. Ovaj puder uopšte nije potreban kad se šminkam!

Bronzer: Essence Sun Club Shimmer Bronzing powder, ovaj bronzer koristim za svaki dan, jer mi sasvim dovoljno dadne one "toplote". Osvježi obraze finom bojom koja djeluje prirodno, a još sadrži malo šljokica koje dodatno osvježe lice. A miris je njamii, kokos, miris ljeta i toplih dana. Cijena je 6.35KM i u Dm-u i Cm-u.

Higlighter: Catrice Strobing Duo Higlighter, savršen higlighter i za dan i za veče, odlična pigmentacija, lako se nanosi, ne truni se, predivno se presijava. Intezivno ga koristim od ljetos i dalje ga ima, i vjerujem da će potrajati još dugo. Kupila sam ga u Cm-u i koštao je 6,70KM.


Evo slika koje sam sve proizvode koristila dok sam se danas šminkala,
 u sliku je upao i blender iz Avona.

Obrve i oči
 👀

Obrve: Essence Stylist set za oblikovanje obrva, odlične sjenke za obrve, nimalo praktičnog pakovanja. I dobro i loše mišljenje imam za ovaj proizvod, zato sam u fazi da i njega potrošim i neću više kupiti. Toliko o njemu, jer mi se nikako ne sviđa samo pakovanje. Cijena ovog seta je 5.25KM.

Podloga za sjenku je iz Avona, ovu podlogu koristim skoro 2 godine. I ona je u fazi potrošim je i prelazim na neku novu. Ova podloga za sjenku je stvarno odlična, i na mojim kapcima radi posao za koji je i zadužena, eto samo je meni više dosadila,pa planiram preći na neku drugu. Košta 6.50KM.

Sjenke: 
-Essence Quattro (laught,love,lime) ovu sijenku koristim već 2 mjeseca, i zadovoljna sam sa njenom pigmetacijom, lako se nanosi, ne trusi se i postojna je na očima. Cijena ove sjenke je 6.35KM
-Deborah 24 Ore Valvet (18 Peacock), loša sjenka, slaba pigmentacija i jedna od lošijih sjenki koje sam probala od Deborah. Nemam više komentara za ovu sijenku!

Olovka za oči: - Catrice 180 Too Cool For Pool, ovo je moja miljenica od svih olovki za oči, tačnije sve su mi olovke za oči od Catrice miljenice. Ove olovke su odlične pigmentacije, mekane, predivno klize po kapku i vodenoj liniji, lako se nanose i savršene postojanosti! I naravno ova olovka se šilji, što znači da je još više volim, ipak je higijena na prvom mjestu. Kupila sam je u Cm-u kad je bio dan sniženja cijele Catrice kozmetike, platila sam je 2.50KM.

Maskare: Danas sam koristila 2 maskare. Prvo sam nanjela ovu maskaru iz Avona SuperExtend Extreme. Ova maskara je danas završila u smeću, nikako mi se ne sviđa, a dala sam joj prilika i prilika i uvijek sam mislila e možda se danas pokaže, međutim ova maskara ne izvlači moje trepavice, ne daje nikakav efekat. Kako ova maskara nije uradila ništa od mojih trepavica, sav posao koji ja želim da maskara uradi odradila je Meybelline Lash Sensational maskara. Ovu maskaru sam koristila i prošli put kad pisala o makeup look-u. Detaljnije o ovoj maskari možete pročitati na ovom linku: http://perfectlittlethingforwomen.blogspot.ba/2017/01/moj-makeup-look.html

Tuš za oči --> Uvijek broj jedan kod mene je Essence vodootporni tuš za oči. I ovaj sam tuš koristila prošli put kad sam pisala post, tako da detaljnije možete pročitati na ovom linku: http://perfectlittlethingforwomen.blogspot.ba/2017/01/moj-makeup-look.html


Usne 👄

-Olovka za usne je Oriflame- Giordani Gold (pink), savršena pigmentacija, mekana, lako se nanosi, šilji se! Ovu olovku sam dobila na poklon i baš sam zadovoljna sa olovkom i redovno je koristim već 2 mjeseca. I uskoro planiram naručiti još neke olovke iz Oriflame-Giordani Gold kolekcije.

-Ruž za usne je tečni mat ruž iz Farmasija, odlična nijansa, postojan, lako se nanosi, a teško se skida! Cijena ovog ruža je bila 8.50KM.







Kako vam se dopao ovaj post?  Da li ste vi probali nešto od ove kozmetike? Šta vi najviše volite naglasiti na sebi? 


Ukoliko želite da me kontaktirate,ako imate neko pitanje,komentar,ideju za poboljšanje bloga ili želite da sponzorišete blog,možete se slobodno javiti na email --> djukidjurdja@hotmail.co.uk 


Нема коментара:

Постави коментар